top of page

KISACA BEN ;) 

Merhaba

ben Rüya

Şişli Bomonti de yanlız yaşıyorum.

170/50 kg oldukça alımlı ve bakımlı travestiyim.

istege göre A/P olabilirim tercih sizin ...

SAHİBE ve KÖLE

ilişkilerinde  sınırım yoktur...

SAYFADAKİ METNİ OKUYUN !! 

kararınızı verdikten sonra arayın ...

 

7/24Bütün gün, hergün manasına gelir, belli bir şeyi daima yapmak demektir.
 

ALGOLOGNIA
LOVE OF PAIN'de denir. Acı aşkı veya acı çekme veya vermekten seksüel heyecan duyma hali.

ALTOCALCIPHILIA
Yüksek topuklardan keyif alma hali. Bunları seyretme, giyme veya giydirme.

AUTOEROTICA
Masturbasyon, yani kendi kendini tatmin demek, ama oyun maksatlı kullanıldığında bir partnerin kendisi ile oynarken diğerinin onu seyretmesi, veya bir partnerin diğerini kendisi ile oynamaya zorlaması olarak anlaşılır.

BDSM
Bondage & Discipline, Domination & submission, Sadism & Masochism

B&D
Bondage & discipline, BDSM içinde bir alt grup. Genellikle submissive tarafın fiziki olarak çaresiz bir hale getirilmesi ve bu vaziyetteyken aslında başka zaman yapılsa muhtemelen acı verecek tahrik unsurları kullanılarak heyecanlandırılması hadisesi.

BLINDFOLD
Tam tercümesi göz bağı. Sex oyunları esnasında taraflardan birinin gözlerinin göremeyecek gibi bağlanması.

BONDAGE
Bağlama, partnerin fiziken kımıldayamaz veya kaçamaz şekil, pozisyon değiştiremez hale getirilmesi. Genellikle ip, ipek eşarplar, zincir, kelepçeler, hususi imal edilmiş CUFF'lar ve,/veya SPREADER BAR'lar kullanılarak yapılır.

CAGE veya CAGING
Kafes demek diğeri de kafese koymak, ama aldatma manasında değil. Bir partnerin diğerini çıkamayacağı bir kafesin içine hapsetmesi.

CBT
Cock & Ball Torture, yani penis ve testis eziyeti. Penis ve testislere sıkma, bağlama, sıkıştırma, muhtelif objeler batırma, delme, küçük nesnelerin içine sokup daha sonra erekte olmasını sağlayarak sıkıştırma vs. yolları ile bir erkeğe keyif verme usulleri.

CUFF
El ve ayak bileklerine bağlanıp üzerinde başka bir yere bağlamaya müsait bir ataşmanı bulunan hususi ba

DEEP THROAT
Penisin boğazın derinliklerine gırtlağa kadar sokularak tamamının ağzın içine alınması sureti ile yapılan ORAL SEX.
 

DISCIPLINE
Bir manada tam çevirisi ile disiplin ama oyun harici tatbik edilse acıya sebep olacak işlemlerle heyecanın arttırılması teknikleri manasına da kullanıldığı olur. Popüler uygulamalar SPANKING, WHIPPING ve STRAPPING

DOMINAT DISEASE
Hakimin hakimiyet kavramlarını gündelik hayata taşıyarak kendini üstün veya ayrıcalıklı zannetmesi. Bu görüşe göre davranıp çevresinden böyle davranılmayı beklemesi.

DOMINA
Kadın Dominant, Hakim kadın, kadın efendi, Sahibe anlamına gelir.


EDGEPLAY
Limitlerin zorlanması ve/veya tam limitlerde dolaşılması suretiyle yapılan seks oyunları. Bu oyunların belli bir tarifi yoktur, zira bir kimsenin limitiyle bir başkasınınki birbirine hiç benzemez, ve zaten aynı kimsenin limitleri de zaman içerisinde değişir ve gelişir.

EXHIBITIONISM
Görünme, başkaları tarafından seyredilme, ikinci veya üçüncü şahıslara kendini veya partnerini bir şekilde göstermekten keyif alma hali.

FLOGGER
Genellikle deriden veya ipden imal edilen, bir sapın ucunda 5, 7, 9 veya daha fazla uzantısı olan SPANKING aracı.

GO WORD
köle tarafından söylenmesi için tasarlanmış ve önceden belirlenmiş herhangi bir kelime, bu kelimenin sarf edilmesi Hakim tarafa yapılan işlemin keyif verici olduğu, hatta dozunun arttırılmasından fayda çıkacağını belirtir. Sade bir pek güzel, çok hoş, devam et, ohhh nehoş daha daha gibi sözler yerine böyle hususi bir şeyin seçilmesinin sebebi mesela bir SPANKIG esnasında şaplağı kıçına yiyen taraf dur olmaz ahh yeter gibi laflar da söyleyebilir, ama tabii olarak bunlar oyunun gereğidir ve gerçek manalarına gelmezler. Bu sebepten sadece müspet değil menfi mana da da böyle hususi kelimeler ihdas etmek gereği doğmuştur. Bakınız SAFEWORD

GOLDEN SHOWER
Tam tercümesi altın duş. Aşağılamak maksatlı olarak ve genelde KINK olarak partnerin üzerine veya ağzına işemek.

HUMILIATION
Aşağılama, manevi manâda partnerin normalde yapmayacağı şeyleri yapmasını sağlama usulü ile ortaya çıkartılan tahrik unsuru.
IMMOBILISATION
Bağlamak sureti ile bir kimsenin tamamen kımıldayamaz hale getirilmesi.

ORAL SEX
Penisin veya vajinanın ağız ile yalanarak, emilerek vs tahrik edilmesi işi.

PADDLE
Raket, masa tenisi raketi benzeri veya hususi imal edilmiş genellikle tahta veya plastikten mamul SPANKING aracı.

PLAY RAPE
Bir kimsenin aslında sevip istediği birisi tarafından veya onun tarafından organize edilip ayarlanmış başka birisi tarafından cinsel münasebete zorlanması.
RETIFISM
Ayakkabı ve/veya bot fetişi.
SINGLETAIL
Tek uçlu kırbaç, sirklerde en fazla görülen türden... Bakınız WHIP.

SCAT
Veya SCAT PLAY kazurat yani bok ile oynanan oyunlar.

SLAVE
Kelime manası köle, genellikle submissive manasına kullanılıyor ama tabii gerçekte çok daha yoğun bir teslimiyet içeriyor.

SPANKING
Genellikle kalçaların çıplak el veya münasip başka bir eşya ile vurularak tahrik edilmesi işlemi.

SUSPENSION
Tam karşılığı asma, muti partnerin ip, zincir, deri veya bunların bir kombinasyonunun kullanılması suretiyle yüksek bir yere asılarak hiç bir beden parçasının zemine temas etmemesinin sağlanması. Genellikle yatay vaziyette asılır ve tabii bacaklar da bir usulle ayrı kalır. Netice olarak kımıldayamama ve kendini sunma pozisyonlarından biridir.

TOILET SLAVE
Tam tercümesi tuvalet kölesi, bir kimsenin dışkıladıktan sonra cinsel organını ve anüsünü yalayarak temizlettiği köle, veya SCAT PLAY veya WATERSPORTS oynanan köle.

TORTURE
Tam karşılığı eziyet veya işkence HEAVY TORTURE ise ağır eziyet veya sıkı işkence.
TT
Tit torture, kadın olsun erkek olsun meme uçlarının veya zaman zaman memenin tamamının kıstırılmak, delinmek, bağlanmak veya darbelerle dövülmek sureti ile tahrik edilmesidir.

WATER SPORTS veya UROLOGNIA
İdrar ile olan oyunlar. Bu idrarın tutulması, bırakılması, bir kimsenin üzerine veya ağzına işenmesi vs. şeklinde olabilir.

bottom of page